Strawność – niedoceniony parametr

przez Anna Rogowska

Odmiany na koszonkę powinny cechować się ...

czytaj więcej

Indukowanie naturalnej odporności

przez Anna Rogowska

Drzewa i krzewy owocowe mierzą się ze stresami cały rok ...

czytaj więcej

AGROSUS - agroekologiczne zwalczanie chwastów

przez Agnieszka Synowiec

Projekt europejski promujący niechemiczne sposoby regulowania zachwaszczenia ...

czytaj więcej

Wyzwania w produkcji mleka

przez Anna Rogowska

Polski sektor mleczarski ma szansę ...

czytaj więcej

Zmiany klimatu a uprawa kukurydzy

przez Anna Rogowska

Im większy wzrost temperatury, tym więcej ...

czytaj więcej

Grzyby odporne na fungicydy. Jak chronić rzepak?

przez Anna Rogowska

Problem odporności dotyczy nie tylko herbicydów ...

czytaj więcej

Aminokwasy – co warto wiedzieć

przez Anna Rogowska

Aminokwasy zalecane są w sytuacjach, gdy ...

czytaj więcej

Zmiany klimatu a presja szkodników w rzepaku

przez Anna Rogowska

Sezon wegetacyjny wydłuża się, pojawiają się nowe patogeny ...

czytaj więcej

Jak poprawić przyswajanie azotu z RSM?

przez Anna Rogowska

Serwis wykorzystuje ciasteczka (cookies). Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. czytaj więcej